Ramen & Deuren

Schrijnwerkerij Van Vossel Kristof - Sinaai-Waas - Ramen & DeurenVan Vossel Kristof is ook de partner bij uitstek om in de arm te nemen voor het plaatsen van ramen en deuren. Ook op dit vlak kunnen wij terugvallen op een jarenlange ervaring. Zowel voor binnen als voor buiten, plaatsen wij uw ramen en deuren met veel zorg en aandacht voor de details.

Daarbij gebruiken wij zowel ramen en deuren van hout, PVC, aluminium als glas. Een goede mix van materialen is belangrijk om de duurzaamheid van een product te garanderen. Er wordt uiteraard ook heel wat zorgzaamheid besteed aan het kiezen van de goede houtsoort voor het uiteindelijke eindproduct.

Geen raam of deur nodig, maar liever toch gewoon nieuwe rolluiken? Geen probleem! Laat het ons weten! In samenspraak met u kiezen we een model uit dat uw voorkeur wegdraagt, waarna we overgaan tot de plaatsing en installatie ervan. Wij garanderen u bovendien een lange levensduur!

Tevens plaatsen en vervangen wij ook uw oude rolluiken én plaatsen wij uw voorzetrolluiken. Wenst u deze te automatiseren? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder op weg.

Schrijnwerkerij Van Vossel houdt zich op aanvraag van de klant ook bezig met het plaatsen van VELUX-ramen. Dit type raam, dat met een kantelfunctie werkt, garandeert het binnenlaten van veel licht in uw woning. Wat steeds een aangename sfeer met zich meebrengt in elke kamer. Ons team van professionels plaatst de VELUX met veel aandacht voor klantvriendelijkheid.

Schrijnwerkerij Van Vossel Kristof, Hulststraat 52b - 3112 Sinaai-Waas, Ligging, Tel.: 0485 63 08 14, Tel.: 03 772 32 37, Kristof.van.vossel@outlook.com, BTW BE0508 898 028,