Maatwerk

Schrijnwerkerij Van Vossel Kristof - Sinaai-Waas - MaatwerkAls er één punt is waarop Schrijnwerkerij Van Vossel zich wenst te onderscheiden tegenover de concurrentie, dan is het wel het afleveren van een perfect resultaat. De perfectie van een eindproduct is dan ook bijzonder belangrijk, zeker als het gaat om maatwerk. Van Vossel wil hierin uw gedroomde partner zijn.

Zo zijn al onze diensten mogelijk op maat van de klant. Dan kan u bijvoorbeeld denken aan volledige keukens of de bekleding van zolderruimtes. Hetzelfde geldt voor schouwen, speciale inbouwkasten en open haarden, volledig op maat van de wensen van de klant.

We vervaardigen en plaatsen ook plinten en parket, met de producten die ù het liefst wil en vervaardigd op de manier die ù wenst. Ook het plaatsen van VELUX kan vooraf in overleg met de klant, als die persoonlijke eisen heeft voor een plaatsing op maat.

Voor ons maatwerk kunnen wij ook gebruik maken van materialen als voorgelakte MDF. MDF is een mooi product en in tegenstelling tot de standaard MDF plaat, is deze al behandeld met een witte grondfolie. Hierdoor is het product makkelijker te overschilderen. U kan het tevens meteen gebruiken wat perfect mogelijk is bv. bij het maken van een strakke en moderne kast.

Zoals u ziet, de mogelijkheden zijn oneindig!

Schrijnwerkerij Van Vossel Kristof, Hulststraat 52b - 3112 Sinaai-Waas, Ligging, Tel.: 0485 63 08 14, Tel.: 03 772 32 37, Kristof.van.vossel@outlook.com, BTW BE0508 898 028,